Oturum Aç

​​​
bezmialem-mezunlar-ofisi.jpg
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Mezunlar Merkezi, Üniversitemiz için önem taşıyan siz değerli mezunlarına en iyisini sunabilmek için kurulmuştur.

Mezunlar Merkezi'nin temel amacı, mezunlarımızın hem kendi aralarındaki iletişimi sağlamak hem de üniversite ile bağlarını güçlendirmektir. Bu nedenle, Mezunlar Merkezi olarak, mezun bilgilerini güncelleyerek, mezunlarımızı birbirlerinden, Merkez'in hazırladığı organizasyonlardan (Mezunlar Buluşması, Kahvaltı vb.) haberdar etmektedir. Ayrıca, Kariyer Merkezi mezunlarımızı kariyer olanaklarından da haberdar etmektedir.

Üniversitemizin kuruluşundan bugüne kadar toplam mezun sayımız 1868 olup, hem yurtiçi hem yurtdışında bulunan tüm mezunlarımıza ulaşabilmekteyiz. Sizlerin de desteği ile bu sayıların ileride artacağına inancımız tamdır.

* Mezunlar el broşürüne ulaşmak için tıklayınız.